Blog: Hvorfor får jeg aldrig dét, jeg ønsker?

Nogle kvinder er fantastiske til at være på det rette sted og rette tid. Konstant. De får lige, hvad de vil have. De klarer sig ubesværet i deres karriere. De har altid en mand ved deres side. Og altid en lækker oplevelse i vente. Hvordan gør de det, spørger blogger Heidi Skodborg

Onsdag d. 5. november 2014 - af Heidi Skodborg, foto: All Over og privat

Nogle kvinder er fantastiske til at være på det rette sted og rette tid. Konstant. De får lige, hvad de vil have. De klarer sig ubesværet i deres karriere. De har altid en mand ved deres side. Og altid en lækker oplevelse i vente.
Og hvordan gør de det så?

OM HEIDI SKODBORG

Grafiker/marketingkoordinator/Ayurveda Massør/Inspirationskilde på Heidiskodborg.dk
Blogger om passionen og livet

Kvinde i slut 30'erne. Optimist by heart. Livsnyder. Blogger om det hele, fra Aalborg City, hvor jeg bor i min dejlige lejlighed. Min rygsæk er fyldt - Fyldt med alt fra livets fantastiske øjeblikke, til det at mærke livet sådan helt rigtigt ind i det inderste - Alt sammen noget, der har gjort mig til den jeg er.

Er forfaldende til lækker kaffe. Har en svaghed for mænd med briller og flotte levende øjne. Er udadvendt og meget snakkesalig. Er ikke ret god til at sige farvel. Lader bedst op sammen med mennesker, jeg holder af. Taler tit, før jeg tænker. Trækker ind imellem stikket helt, finder et hjørne og lader tankerne få frit spil. Har en bred viden / interesse og er altid på jagt efter endnu mere. Er en entusiastisk, sprudlende og til tider lidt-for-glad-kvinde til mine omgivelser.

Er pokkers nysgerrig på livet, kan slet ikke få nok. Min søgen efter eventyr bringer mig på mange fantastiske rejser i livet - Både rent fysisk, men også mentalt - En rejse ind i mig selv. Jeg drages af inspirerende mennesker og mennesker, der kan giv mig noget i livet. Jeg har hang til farver, livsglæde, mennesker med kant, selvforkælelser og så har jeg en stor nysgerrighed på det feminine / at give slip som kvinde og genfinde samme.

Øver mig hver dag i at mærke mig selv, ikke at frygte, finde ind til mig selv og nyder vejen - Også de dage, hvor jeg er den, der går forrest. Spørger ofte mig selv: Er det et problem om 5 år? Hvis ikke, så brug ikke tiden på det. Er du her overhovedet om 5 år? Minder mig om lige netop det, jeg har lovet mig selv: At nyde og leve livet, mens jeg kan.

Alt det her og meget mere, har jeg på hjertet. Kan jeg plante en lille ny tanke, kan jeg få dig til at se lidt anderledes på livet og kan jeg gøre dig glad - Jeg håber, mine ord er inspirerende og givende ...

"There is a crack in everything, that's how the light gets in ..." (Leonard Cohen)

Det handler om nydelse
Jeg tror på og jeg ved, at det handler om at skabe nydelse, at leve i nydelse og ikke mindst at forvente nydelse.
Det er jo bevidst, at får vi ikke nydelse, så nedsættes livskvaliteten og livsglæden. Vi ønsker at have kontrol og inderst inde ender det mange gange i kaos, fordi vi langsomt bevæger os langt fra det, vi i virkeligheden ønsker i vores liv.

Og nydelsen finder du bl.a. i din kvindelighed.

Lad os starte fra den anden ende. Alt er vibration og lige tiltrækker lige. Det betyder, at ønsker jeg at tiltrække glæde, kærlighed, tryghed og tillid, er jeg nødt til at bringe mig selv på niveau med den frekvens. Er du ikke på den frekvens allerede, så bare rolig. Det kan ikke bare ændres med et fingerknips. Men det kan ændres!

De høje og lave frekvenser
For at være på et højt niveau, har jeg erfaret, at så længe jeg fylder mig med glæde, entusiasme, lidenskab og det, der giver mig et meningsfuldt liv, så tager jeg afstand til de lave frekvenser. Jeg tør kigge på mine skyggesider og arbejder stadig med dem. Gør dem til en del af mig, værner om dem, men træder på et højere niveau.

Der var år, jeg glemt alt om nydelse og glæde. Sådan den helt oprigtige, den som var valgt af mig og ikke min omgangskreds. Jeg søgte svar i omverden og tilpassede mig på bedst mulige måde. Jeg mistede min femininitet, stod ikke stærk i min kvindelighed og gemte mig. Gemte mig i overspisning og maskulin power. Jeg betragtede verdenen omkring mig, og det handlede jo om kontrol. Vi lever i et land, hvor vi er opdraget til at lide, brokke os og kritisere, arbejde røven ud af bukserne. Og yde før vi kan nyde.

Valgte fra - for at vælge til
Så slog livet mig omkuld og med ét stod det klart og tydeligt for mig. Jeg tog et ansvar for mig og en drejning, som fik kæmpe betydning.

Jeg trådte i min feminine kraft - og det gjorde forskellen. Jeg begyndte at tage stilling til, hvad jeg ville og ikke ville. Valgte fra, for at vælge endnu mere til. Jeg lærte at tage imod og til at lytte, i stedet for at tale. Jeg lærte at give slip og smukkest af det hele, valgte jeg at lære min sårbarhed at kende. Lige derinde, bag min maskuline ydre lå alle svar og alt power. Jeg ser mine længsler og lader livet komme til mig. Jeg har lært at følge min intuition og imødekomme, men ikke følge mine begrænsede overbevisninger. Tillade mig at være præcis som jeg er og fortælle og sætte ord på mine følelser, hvis det vel og mærke er vigtigt.


Husk på din kvindelighed
Kvindelighed.

Smag på ordet. Energi, kraft og vitalitet.

Det handler om tiltrækning. At opleve nydelse skaber et perfekt og kærligt forhold mellem dig og din vibration, som ender i et lækkert flow og i, at du tiltrækker dét, du ønsker.

Sprudl, nyd og værdsæt dine former. Lær at slippe kontrollen. Vis bålet og lyset i dig!

Det er vigtigt at være målrettet og handlingsorienterede, men tilsidesætter vi det sansende, nydelsen og det kropslige, taber vi vores kraft i vores kvindelighed.
Og den kvindelighed, kraft og power kan tiltrække alt dét, du drømmer om. Vel og mærke den oprigtige. Den glade og sprudlende.

Flirt med livet!
Det handler om at flirte med livet, med dine børn og din partner.. Om at leve i overflod på alle planer. Og her tænker jeg ikke materialistisk. Men mærke din krop, elske at være i den, leve med den, nyde den og vigtigst af alt, lytte til den. Mærke din entusiasme og find dit mod. At stå autentisk og med mod og lyst til tage imod det gode og til at vælge det fra, der dræner.

Når du prioriterer dig selv, tager du dig selv alvorligt. Når du tager dig selv alvorligt, er der stor sandsynlighed for, at andre også vil tage dig alvorligt.

Nydelse, kære kvinde. Det er tilladt. Gå ud og læg an på livet.
Positiv Psykologi - Vend Minus Til Plus -
Online Hjemmekursus 499,00 kr.
KØB DET I SHOPPEN!

Læs alt om