kærlighed og erotik

Kærlighed og erotik – find din inspiration hér

Kærlighed og erotik; man kan ikke leve uden. Hverdagen ville være kedelig og grå uden kærlighedens glæder og erotikkens krydderier. Her på siden har vi samlet alle vores bedste artikler om kærlighed og erotik – guides til parforholdet, et godt, spændende, sundt og varieret sexliv, inspiration til dit kærlighedsliv og råd fra sexologer, psykologer og parterapeuter.

Hvordan får man et lykkeligt parforhold?

Knirker parforholdet? Er du bange for at han er ved at gå fra dig? Måske er du selv ved at køre død? Eller vil du bare gerne have råd om, hvordan du kan holde gnisten i live? Uanset problemstillingen har vi en masse gode råd, der kan hjælpe dig. Her kan du for eksempel se hvordan du kan få kærligheden til at holde hele livet, hvordan du bedst plejer dit parforhold eller hvordan du sætter gang i dit parforholds sexliv.

Lad erotikken blomstre

Erotik er den sanselige del af kærligheden. Erotikken er lidenskabeligheden og seksualiteten – det er erotik, der fyrer op under lagnerne. For nogle er det stearinlys og søde dufte, for andre en sang der giver bløde knæ. For nogle er det nærhed og intimitet for andre måske en erotisk novelle.     

At bevare erotik i dit forhold, eller bare dit liv generelt, er med andre ord næsten lige så vigtigt som kærligheden selv. Men hvad er erotisk og hvad er ikke? Der findes ikke noget endegyldigt svar, men her på siden kan du finde alle vores bedste bud på alt, hvad der er erotisk.

Hvad er et godt sexliv?

Der er ikke noget enkelt svar på hvad et godt sexliv er. Det er fuldstændig afhængig af hver enkelt person og par. Derfor er det godt vi har så mange forskellige guides, råd og inspirationskilder her på siden. Der er noget for enhver smag, og alle situationer. Her svarer sexolog Vivi Hollænder på, hvad hun mener et godt sexliv er.

Erotiske noveller – læs dem her

Er du til erotiske noveller? Så er du heldig. Her på Q har du nemlig en unik mulighed for at læse de brandvarme erotiske noveller fra det hedengangne magasin Tidens Kvinder – helt gratis!